Drie tips voor uitgebreide datasecurity
Drie tips voor uitgebreide datasecurity

Drie tips voor uitgebreide datasecurity

Datadetectie, -bescherming, -verliespreventie en interne risico’s zijn steeds complexer geworden in het huidige landschap van gefragmenteerde securityoplossingen. Uit een recent onderzoek is gebleken dat 76% van de professionals op het gebied van datasecurity zich zorgen maakt over de verspreiding van schaduwdata.*

Ontdek een allesomvattende benadering van datasecurity die de levenscycli van data in verschillende cloud- en on-premises omgevingen beheert om de verspreiding van schaduwdata te voorkomen. In dit eBook over datasecurity leer je tips die je bij het volgende kunnen helpen:

  • Gevoelige data detecteren en identificeren. Lokaliseer waar de data zich bevindt, classificeer de data en bepaal hoe deze wordt gebruikt of gedeeld.
  • De gebruikerscontext begrijpen en kritieke risico’s detecteren. Bewaak en analyseer belangrijke databedreigingen om interne risico’s te minimaliseren.
  • Dataverlies voorkomen. Maak gebruik van preventie van dataverlies en adaptieve bescherming om effectief beleid dynamisch af te dwingen.

* Databeveiligingsindex van Microsoft, oktober 2023